Technisch beheer op maat bij HVMS

Laat uw technisch goedbeheer gerust aan ons over!

Met klachten of storingen wilt u goed en snel geholpen worden. Daarom zorgen we ervoor dat verzoeken met betrekking tot uw VVE direct bij de juiste persoon terechtkomen en schakelen we snel met uitvoerende partijen die een klacht of storing voor u oplossen. Bovendien heeft u één vast aanspreekpunt die alles van uw VVE weet en u adequaat en snel kan helpen.

Vanuit onze jarenlange ervaring met vastgoedmanagement en VVE beheer blijkt dat er in de dagelijkse praktijk veel ‘kleine’ klussen zijn die naar verhouding erg tijd intensief zijn door de bijkomende planning en organisatie. De reguliere aannemers en leveranciers helpen ons graag maar zijn niet gespecialiseerd in ons vakgebied waardoor de kleinere klussen vaak relatief veel tijd en aandacht vergen.

Resultaat; veel handelingen en planning rondom de kleinere klussen die wij voor onze relaties onder beheer kunnen hebben. Daarom hebben wij van Quorum VVE beheer een vaste lijn met onze collega’s van HVMS Service. Doormiddel van HVMS Service hebben we zo altijd vinger aan de pols bij het beheer van uw pand en kunnen we klussen sneller en goedkoper oplossen voor u als klant. Klik hier voor meer informatie https://www.hvmszakelijk.nl/hvms-service/

Dit is wat we voor u doen

We zijn uw persoonlijke aanspreekpunt voor onderhoudsklachten en verzorgen de afhandeling

We schakelen de juiste uitvoerende partijen in die de calamiteit zo snel mogelijk voor u oplossen

We vragen offertes voor onderhoud op en stemmen deze met u af en kunnen u waar mogelijk adviseren

Alle administratie die hierbij komt kijken houden we nauwkeurig voor u bij

Daarom kiezen voor HVMS!

Iedere VVE is uniek. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening volledig aansluit bij de wensen en behoeften van uw VVE. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan administratieve taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Bij VVE-beheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe u bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw VVE.

Voor VVE’s is het belangrijk en prettig om een direct aanspreekpunt te hebben. Daarom staat bij Quorum een persoonlijke service centraal. U heeft snelle en directe lijnen met uw persoonlijke aanspreekpunt op ons kantoor. Iemand die precies weet wat er speelt binnen uw VVE en het complex goed kent. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Contact & Service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.