Uw financieel beheer in goede handen

Financieel VVE-beheer op maat

Een betrouwbare professional die uw financiële administratie verzorgt? Daar kunt u op rekenen bij HVMS. We zijn nauwkeurig en gaan voor kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. We kunnen u op allerlei manieren ontzorgen met betrekking tot de financiën van uw VVE. U kiest zelf op welke manier dat is. Uiteraard altijd met als doel een gezonde financiële situatie voor uw VVE!

Dit is wat we voor u doen

Alle administratie met betrekking tot ledenbijdragen en het incasseren ervan

Het verzorgen van een juiste facturatie voor grooteigenaren

Het beheren van de bank- en spaarrekeningen van uw VvE en het opstellen van jaarlijkse begrotingen

Verzorgen van de jaarstukken en de afstemming ervan met het bestuur.

Daarom kiezen voor HVMS!

Iedere VVE is uniek. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening volledig aansluit bij de wensen en behoeften van uw VVE. Daarom bieden we u altijd een dienstverlening op maat. We kunnen u met een verscheidenheid aan financieel administratieve taken ondersteunen. U bepaalt welke dat zijn!

Bij VVE-beheer komt veel kijken. Daarom helpen we u graag met advies. Bijvoorbeeld over hoe wij denken u het beste te kunnen ondersteunen of hoe u bepaalde lastige zaken het beste aan kunt pakken. Kortom, we staan u graag met raad en daad bij in het optimaal beheren van uw VVE.

Voor VVE’s is het belangrijk en prettig om een direct aanspreekpunt te hebben. Daarom staat bij Quorum een persoonlijke service centraal. U heeft snelle en directe lijnen met uw persoonlijke aanspreekpunt op ons kantoor. Iemand die precies weet wat er speelt binnen uw VVE en het complex goed kent. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Contact & Service

Contact opnemen

We staan iedere werkdag voor u klaar! Dus heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dat u altijd direct contact heeft met één van onze mensen.

Offerte aanvragen

U kunt heel eenvoudig online een offerte aanvragen. We hebben alleen wat gegevens nodig en sturen u snel een passende offerte toe.

Melding maken

Heeft u problemen met uw woning? Geef deze dan snel en eenvoudig aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.